Over Maud's Buitenvarkens

Wij van Mauds' Buitenvarkens geven onze varkens alle ruimte om in de buitenlucht rond te kunnen scharrelen om hun kostje bij elkaar te zoeken. Bij ons scharrelen de varkens dag en nacht buiten en als ze willen schuilen kunnen ze gebruik maken van de door ons zelf ontworpen schuilhokken.

De rassen die wij houden zijn sterk en bijzonder goed weerbaar tegen ziektes en doordat ze vrij in de open lucht leven is de ziektedruk bijzonder laag . Uiteraard gebruiken we geen antibiotica en wordt ons varkensvlees op de meest duurzame manier geproduceerd.

Onze varkens houden we in het mooie Drentse esdorp Steenbergen, waar vroeger het nog gewoon was dat iedereen een paar varkens buiten rond had te scharrelen en ze alle kliekjes op mochten eten. Door deze manier van varkenshouden herleven de mooie oude tijden weer en is het weer fijn om vlees te eten met de smaak van vroeger. Mocht u in de buurt zijn, komt u gerust eens kijken en genieten. Vanaf het openbare zandpad kunt u met eigen ogen zien hoe onze varkens vrolijk knorrend buiten lopen zonder op een stal te hoeven staan. Een beter varkensleven is niet voor te stellen.
Onze varkens hebben een goed leven gehad. Daarnaast is de voedselketen kort en overzichtelijk waardoor we duurzaam vlees voor een fatsoenlijke prijs kunnen aanbieden.

 

 

Maud

Maud's Buitenvarkens

  • Echt van de boerderij!
  • In de vrije natuur
  • Geen antibiotica
  • Heerlijk vlees

Blog

Ons vlees is via destreekboer.nl verkrijgbaar!
Ons vlees is via destreekboer.nl verkrijgbaar!

5 October 2020