Over Maud's Buitenvarkens

 

Wij van Mauds' Buitenvarkens geven onze varkens alle ruimte om in de buitenlucht rond te kunnen scharrelen om hun kostje bij elkaar te zoeken. Bij ons scharrelen de varkens dag en nacht buiten en als ze willen schuilen kunnen ze gebruik maken van de door ons zelf ontworpen schuilhokken.


De rassen die wij houden zijn sterk en bijzonder goed weerbaar tegen ziektes en doordat ze vrij in de open lucht leven is de ziektedruk bijzonder laag . Uiteraard gebruiken we geen antibiotica en wordt ons varkensvlees op de meest duurzame manier geproduceerd.

Onze varkens houden we in het mooie Drentse esdorp Steenbergen, waar vroeger het nog gewoon was dat iedereen een paar varkens buiten rond te scharrelen had en alle kliekjes op mochten eten. Door deze manier van varkenshouden herleven de mooie oude tijden weer en is het weer fijn om vlees te eten met de smaak van vroeger. Dit alles doen we met open vizier! Mocht u in de buurt zijn, komt u gerust eens kijken en genieten. Vanaf het openbare zandpad kunt u met eigen ogen zien hoe onze varkens vrolijk knorrend buiten lopen zonder op een stal te hoeven staan. Een beter varkensleven is niet voor te stellen.

Bij Maud's Buitenvarkens betaalt u een eerlijke prijs voor varkensvlees. Dit is vanzelfsprekend hoger dan kiloknallers. Onze varkens hebben een goed leven gehad. Daarnaast is de voedselketen kort en overzichtelijk waardoor we duurzaam vlees voor een fatsoenlijke prijs kunnen aanbieden.

 

Bestel nu ook online

Maud

Maud's Buitenvarkens

  • Echt van de boerderij!
  • In de vrije natuur
  • Geen antibiotica
  • Heerlijk vlees

Blog

Ons vlees nu ook via destreekboer.nl verkrijgbaar
Ons vlees nu ook via destreekboer.nl verkrijgbaar

1 september 2018

Webshop geopend
Webshop geopend

21 juli 2017